Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Lupo/Lobito Tartálykocsi, sárga
Tartálykocsi, sárga
3 995 Ft

Tartálykocsi, sárga

Lupo/Lobito Tartálykocsi, sárga
Lupo/Lobito Tartálykocsi, sárga

Ez a fából készült kis tartálykocsi egyike a LUPO Manufaktúra igen népszerű fajáték járműparkjának. Élénk színű testével, nyersfa kerekekeivel és tartályával esztétikus darabja a játékkészletnek.

A tartálykocsi a gyerekszobában épülő kisváros elmaradhatatlan része, de otthonunkban is mindenhol jól mutat ez a szépen megmunkált, színes fajáték.

Szállítás raktárról
2022.06.30
Gyártó
Lupo/Lobito
Méret
15 × 5 × 8 cm
Életkor
1 éves kortól
Fejleszti a következőket
finom - és nagy motoros készségek, szem-kéz koordináció
Raktáron
Szín
3 995 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

 Hány éves kortól ajánljuk?

1 éves kortól

Ahogy a többi LUPO fajátékra, így erre a kistartálykocsira is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.

A kézzel készült tartálykocsi felületét különös gonddal csiszolták, hogy selymesen sima és szálkamentes legyen. Így akár rágókaként is tökéletesen helytáll.
A kisautó kényelmes, gömbölyű formájú, így egy 12 hónapos korú gyermek könnyen játszik vele.

A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a kisautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

 A termék natúr fa és további 4 színben érhető el:Tartálykocsi, fajáték, natúr Tartálykocsi, fajáték, kék Tartálykocsi, fajáték, piros Tartálykocsi, fajáték, sárgaTartálykocsi, fajáték, zöld

 Mi ezért szeretjük:

Kézzel készült

Élénk színek

Fából készült

Egyedi dizájn

Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Adatok
Cikkszám
JM-lobito-6230y
Nézd meg ezeket is!