Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Smart kisautó, natúr

Lupo/Lobito Smart kisautó, natúr
Lupo/Lobito Smart kisautó, natúr

Ez a pici Smart egyike a LUPO mini autó szériájának.

A kis fa játékautó főegysége színes, a kerekei natúr fa színűek. Apró dimenziói tökéletes első autóvá teszik gyerkőcöd számára, amit kis kezével is könnyen meg tud fogni.

Autók, kisautók – szinte minden gyerek gyengéi! Ez a könnyű fajáték kitűnő ajándék minden, otthon kocsikázó gyerkőcnek. Ez a játék a biztonság, a tartósság és egyszerűség tökéletes kombinációja.

A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a kisautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 6 × 5 × 5 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 1 éves kortól ajánlott

Gyártó
Lupo/Lobito
Életkor
1 éves kortól
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
Szín
3 300 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

 Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 1 éves kortól

Ahogy a többi LUPO fajátékra, erre a kisautóra is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.

A fajátékok minden elemét kézzel csiszolják, különösen ügyelve arra, hogy a fa felülete selymes és tökéletesen szálkamentes legyen.

A lekerekített éleknek köszönhetően ez a fajáték akár rágókaként is tökéletesen helytáll. A kisautó kényelmes, gömbölyű formájú, így egy 12 hónapos korú gyermek könnyen játszik vele.

 A termék natúr fa és további négy további színben érhető el:Smart kisautó, fajáték, natúrSmart kisautó, fajáték, kékSmart kisautó, fajáték, pirosSmart kisautó, fajáték, sárgaSmart kisautó, fajáték, zöld

 Mi ezért szeretjük:

Elefánt fűzős fajáték Kézzel készült

Elefánt fűzős fajáték Élénk színek

Elefánt fűzős fajáték Fából készült

Elefánt fűzős fajáték Egyedi dizájn

 Fejleszti az alábbiakat:

Elefánt fűzős fajáték Finom motorika

Elefánt fűzős fajáték Nagy motorika

Elefánt fűzős fajáték Szem-kéz koordináció

Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Adatok
Cikkszám
JM-lobito-6160n
Nézd meg ezeket is!