Rönkszállító kisteherautó, sárga
Rönkszállító kisteherautó, sárga
4 895 Ft

Rönkszállító kisteherautó, sárga

Rönkszállító kisteherautó, sárga
Rönkszállító kisteherautó, sárga
Rönkszállító kisteherautó, sárga

Ez a tömör fából készült kisteherautó farönk rakománnyal igen masszív játék. A vezetőfülke színes, míg a levehető pótkocsi, amely együtt fordul a vezető fülkével, natúr színű.

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 22,5 × 7 × 5,5 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 2 éves kortól ajánlott

 

Szállítás raktárról
2021.09.28
Gyártó
Lupo/Lobito
Életkor
2 éves kortól
Raktáron
Szín
4 895 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

 Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 2 éves kortól

 

Ahogy a többi LUPO fajátéka, így a rönkszállító pótkocsis teherautóra is jellemző a letisztult design, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.

A LUPO fajátékok minden elemét kézzel csiszolják, különösen ügyelve arra, hogy a fa felülete selymes és tökéletesen szálkamentes legyen.

 Ez a fajáték natúr fa és négy vidám színben kapható: Rönkszállító kisteherautó, fajáték, natúrRönkszállító kisteherautó, fajáték, kék Rönkszállító kisteherautó, fajáték, pirosRönkszállító kisteherautó, fajáték, sárgaRönkszállító kisteherautó, fajáték, zöld

Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Nézd meg ezeket is!