Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Tarnawa

Bízz a családi tradíciókban!

A Tarnawa tudja, hogyan szerezzen örömöt minden gyermek számára már a legelső éveitől kezdve. Számukra a játék és a gyermekek biztonságos fejlődése egyaránt fontos, erre a 80 év fajáték-készítés terén szerzett tapasztalat tanította meg a céget. A Tarnawa termékei magas minőségűek, strapabírók és biztonságosak gyermeked számára. A Tarnawa számára biztonságos játék alapvető elvárás!

A Tarnawa játékkészítői színes, szép és gyermekbarát fajátékokat gyártanak, amelyek kellemes és természetes tapintásúak és mentesek minden káros összetevőtől.

Játékaik hozzájárulnak gyermeked kreatív időtöltéséhez és képességeinek fejlesztéséhez. A Tarnawa nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, ezért játékai megfelelnek az Európai Uniós standardoknak, (CE jel) továbbá a játékok biztonságáról rendelkező 2009/48/EK direktíva előírásainak is.

A Tarnawa játékok kézzel készülnek, nagy figyelmet fordítva a legkisebb részletekre is. Mivel a fajátékok nem futószalagról gördülnek le, ezért garantáltan minden darab egyedi és fa mintázatának köszönhetően nem találsz majd két egyforma darabot.

A cég működésének egyik alapja a természetért, a környezetért érzett felelősség, amely megjelenik a környezettudatos játékfejlesztésben, hiszen minden játék újrahasznosítható, a csomagolásuk komposztálható.

A fa, amelyet a cég a gyártás során felhasznál az Európai Unió előírásainak megfelelő erdőgazdálkodásból származik.

NÉZD MEG A TARNAWA JÁTÉKAIT A JÁTÉKMANUFAKTÚRA KÍNÁLATÁBAN!