Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szűrés
Ár (Ft)
3 290 Ft - 8 190 Ft
Szín
Gyártó
Életkor
Termék státusza

Moulin Roty

Mit kell tudnod a Moulin Roty játékokról?

Hogy indult? 1970-ben egy kíváncsi baráti társaság úgy döntött, hogy elindulnak egy új úton: kézműves játékokat készítenek gyerekeknek. Így született meg a Moulin Roty (Ejtsd: Mulen Roti).
Elsőként a puha autók és a rongybabák készültek el és azonnal sikert hoztak a Moulin Roty számára. A kézműves játékokat követték a gyerekszoba dekorációk és a társasjátékok.
A Moulin Roty azóta is töretlen népszerűségének hátterében egy egyszerű elgondolás áll, elhatározták, hogy a „tegnap játékait a mai gyerekeknek” készítik el.
Ez a misszió és előre gondolkodás a szülőkben felébresztett egy csepp nosztalgiát, a gyerekek pedig beleszerettek a Moulin Roty világba. A szülők és a gyerekek oldaláról is érkező csodálat teszi a Moulin Roty-t ma is az egyik legmegbízhatóbb játékgyártóvá.
Egyedi képi világa, izgalmas színei, szép illusztrációi és a kifogástalan minőség valóban kiemelik játékaikat, gyerekszoba kiegészítőiket és ruháikat a tömegből. Minden termék csomagolása gyönyörű és igényes. Moulin Roty-t kapni és adni is egy kedves élmény.
Böngéssz a Moulin Roty kollekciók között és találd meg a Hozzád legközelebbállót!


12termék112