Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Marok csörgő

Small Foot Marok csörgő
Small Foot Marok csörgő
Small Foot Marok csörgő
Small Foot Marok csörgő
Small Foot Marok csörgő

Ez a cuki kis fából készült marokcsörgő tökéletes első ajándék gyermekednek, vagy babalátogatáskor. A kíváncsi kisbabák könnyen meg tudják markolni ezt a félkör alakú selymesen simára csiszolt, tömörfa csörgőt, így könnyedén, valamennyi érzékszerükkel megtapasztalhatják a gyöngyök mozgását - látás, hallás, érintés.

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 11 x 6.5 x 2.5 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 0+, csecsemőkortól ajánlott

Gyártó
Small Foot
Életkor
0-6 hónapos kor
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
3 100 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 0 éves kortól

Ez a cuki kis fából készült marokcsörgő tökéletes első ajándék gyermekednek, vagy babalátogatáskor.

A kíváncsi kisbabák könnyen meg tudják markolni ezt a félkör alakú selymesen simára csiszolt, tömörfa csörgőt, így könnyedén, valamennyi érzékszerükkel megtapasztalhatják a gyöngyök mozgását - látás, hallás, érintés.

Ez a baba fajáték természetesen, nyálbiztos fedőréteggel kezelt és könnyen megtisztítható egy nedves pamut ronggyal, vagy törülközővel.

A Ludwig kedves motívumai teszik tökéletessé ezt a kis fajátékot csecsemődnek, amely biztonságos, gyermekbarát és nem tartalmaz káros anyagokat.

Ha fontos Neked, hogy gyermekeddel megszerettesd a természetet és a természetes játékokat, akkor ez egy kiváló kezdet.

FIGYELEM!
Ellenőrizd a terméket, mielőtt odaadnád gyermekednek!

Amint sérülést vagy elhasználódást veszel észre a rágókán, azonnal vedd el a gyermekedtől. Mindig felnőtt felügyelete mellett használjátok. Tartsd tisztán. Az első használat előtt, illetve rendszeres időközönként alaposan töröld át nedves kendővel. Ne használj erős vegyi anyagokat a tisztításhoz. Szárazon add oda gyermekednek. A termék nem tisztítható mosogatógépben, illetve gőzsterilizálóban. Tartsd meg a csomagolást és a tájékoztatót, mert fontos információkat tartalmaz. A gyártási szám a csomagoláson és a tájékoztatón is szerepel.

Adatok
Cikkszám
JM-legler-10651