Szűrés
Ár (Ft)
2 990 Ft - 47 990 Ft
Szín
Gyártó
Életkor

Pompás Péntek

2021. NOVEMBER 26-ÁN POMPÁS PÉNTEK! A KEDVEZMÉNYES ÁRAK 2021. NOVEMBER 26. 0.01 ÉS 23.59 KÖZÖTT LEADOTT MEGRENDELÉSEKRE VONATKOZNAK, A KÉSZLET EREJÉIG!

Üdvözlünk Benneteket a Pompás Péntek oldalon!

Mi is ez a Pompás Péntek?

Mi nem tartunk Black Friday-t, egyrészt, mert a fekete szín számunkra nem kapcsolható össze az ünnepi készülődéssel, másrészt, mert az ész nélküli vásárlási lázról szól, amikor az emberek egymást letaposva próbálnak minél több dolgot a bevásárlókocsijukba tenni.

A JátékManufaktúra nem támogatja az impulzus vásárlást, de szeretnénk megkönnyíteni Nektek, hogy karácsonyra, szép, értékálló fajátékokkal és oktatójátékokkal lephessétek meg gyermekeiteket.

A Lobito és a Tarnawa játékok Lengyelországban készülnek, kis családi manufaktúrákban, a Serenalamb termékei Magyarországon, a PlanToys játékok pedig a világon egyedülálló módon olyan "hulladékfából", amelyek már nem termelnek gumit és ezért egyébként is kivágnák-újratelepítenék őket.

Tehát, olyan termékekre adjuk a kedvezményt, amelyeket a környezettudatosságuk, kiemelkedő oktató jellegük miatt szeretnék népszerűsíteni, hogy minél több helyre eljuthassanak.

Nemcsak egy-egy terméket tudtok november 26-án, pénteken megvásárolni, de ekkor lesznek nyilvánosak a karácsonyi ajándékcsomagjaink is, amelyeket, természetesen a fent említett értékeket követve állítottunk össze Nektek, limitált kiadásban.

AZ AKCIÓS ÁRAK 2021. NOVEMBER 26-ÁN, PÉNTEKEN 0.01-KOR JELENNEK MEG ÉS 2021. NOVEMBER 26. PÉNTEK 23.59-IG ÉRVÉNYESEK AZ EBBEN AZ INTERVALLUMBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE.

Válasszatok kedvetekre!


Raktáron
Gyártó:
Lupo/Lobito
Életkor:
0-6 hónapos kor
4 495 Ft
Raktáron
Gyártó:
Lupo/Lobito
Életkor:
0-6 hónapos kor
4 495 Ft
Raktáron
Gyártó:
Lupo/Lobito
Életkor:
0-6 hónapos kor
4 900 Ft
Raktáron
Gyártó:
Lupo/Lobito
Életkor:
0-6 hónapos kor
4 900 Ft