Sárkányok - Karckép technika
Sárkányok - Karckép technika
1 790 Ft
ÚJ

Sárkányok - Karckép technika

Sárkányok - Karckép technika
Sárkányok - Karckép technika
Sárkányok - Karckép technika

Az Avenir csodálatos, élénk színű karckép készítője biztos, hogy tetszeni fog gyermekednek és hosszú időre leköti majd a figyelmét az alkotás öröme. Csak meg kell karcolni a speciális fekete papírlapokat és már meg is jelennek a vad sárkányok.
Elefánt fűzős fajátékAz Avenir Sárkányok - Karckép technika kreatív készlet tartalma:
4 db karckép
1 db karcoló eszköz
Elefánt fűzős fajátékTermékméret: 23x23cm

Elefánt fűzős fajáték3 éves kortól ajánlott játék.

Szállítás raktárról
2021.11.30
Gyártó
Avenir
Életkor
3 éves kortól
Fejleszti a következőket
kreativitás, kézügyesség, önkifejezés
Raktáron
1 790 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk a Sárkányok - Karckép technika kreatív készletet?

Elefánt fűzős fajáték3 éves kortól

Az Első varrós dobozom az Avenirtől egy nagyszerű készlet gyermeked számára, amellyel megtanulhatja a varrás alapjait és közelebb kerülhet a természethez. A dobozban található egy varrós könyv, amely lépésről-lépésre mutatja be a varrási technikákat a vakond család segítségével.

A könyv széle perforált, így az adott feladatokat egyből ki is lehet próbálni. A dobozban található vakond figurákat ezután már önállóan is meg lehet varrni és 3D modelleket lehet belőlük készíteni.

A doboz belseje egyben a vakond család otthona is, ahol különböző jeleneteket játszhat el gyermeked.
Elefánt fűzős fajáték3 éves kortól ajánlott játék.

Mit kell tudnod az Avenirről?

Elefánt fűzős fajátékA művész és kézműves játékok új generációját képviselik az Avenir készletei, amelyek segítségével gyermeked kifejezheti kreativitását és kibontakoztathatja művészi érzékét.

Elefánt fűzős fajátékA kollekció minden darabja merész és újító, gyermeked szórakozva tapasztalja majd meg, hogy milyen izgalmas is a kreatív alkotó tevékenység.

Elefánt fűzős fajátékHa kisgyermekednek keresel valamilyen kreatív elfoglaltságot, akkor biztos, hogy nem fogsz csalódni a választékban!

Elefánt fűzős fajátékNemcsak gyerekek, de felnőtteknek is szórakoztató, tökéletes közös program! Hallgassatok zenét és vegyetek elő egy kreatív szettet, nagyon jó választás, ha rossz idő van, de minőségi időt szeretnél gyermekeddel tölteni!

Nézd meg ezeket is!