2022. január 19-24. között nem érkezik Djeco szállítmány, eztért a Beszállítói raktáron lévő Djeco termékeket leghamarabb január 25-én tudjuk kiküldeni.
Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
10 300 Ft

Orvos táska, fajáték eszközökkel

Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
A következőket találod a Small Foot Orvos táska, fajáték eszközökkel dobozában
A következőket találod a Small Foot Orvos táska, fajáték eszközökkel dobozában: 1 db orvos táska, 1 db jegyzettömb, 1 db fecskendő, 1 db sztetoszkóp, 1 db lázmérő, 1 db gyógyszeres doboz, 1 db spatula, 1 db reflex kalapács, 1 db krém

Mindent megtalálhat itt a kis doktorbácsi vagy doktornéni egy orvosi vizsgálathoz. Ez a kis orvosi bőrönd nagyon kompakt és ez a sokminden mind belefér: 
1 db orvos táska
1 db jegyzettömb
1 db fecskendő
1 db sztetoszkóp
1 db lázmérő
1 db gyógyszeres doboz
1 db spatula
1 db reflex kalapács
1 db krém

Szállítás raktárról
2022.01.26
Gyártó
Small Foot
Méret
19 x 8 x 14 cm
Életkor
3 éves kortól
Raktáron
10 300 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 3 éves kortól

Mindent megtalálhat itt a kis doktorbácsi vagy doktornéni egy orvosi vizsgálathoz. Ez a kis orvosi bőrönd nagyon kompakt és ez a sokminden mind belefér: tablettás doboz, fecskendő, olló, sztetoszkóp, gyógyszerek, 2 fajta lázmérő, krém, vérnyomásmérő, kalapács.

Mit kell tudnod a Legler-Small Foot fajátékokról?

A következő alapelvek határozzák meg a Legler-Small Foot játékok gyártását és forgalmazását

Inkább a teljes gondtalanság, mint csak a biztonság

A biztonságos játékok készítése a kötelességünk, de a gondtalan szülők a célunk. Tanúsítványaik meghaladják a kötelező jogi előírásokat, ennélfogva biztosak abban, hogy a játék örömét nem árnyékolja be a bizonytalanság érzése.

Felelősségvállalás környezetünk iránt

Garantáljuk a jó ökológiai egyensúlyt az általuk gyártott játékok tartósságával, valamint azzal, hogy csak fenntartható és megújuló erdőgazdaságból származó fával dolgoznunk. Így biztosítjuk, hogy a természet szépsége megmaradjon a gyermekeink számára.

Játék és játékos tanulás

A gyerekek akkor tanulják meg a legfontosabb dolgokat a jövőbeni életükre vonatkozóan, amikor játszanak. Ezt támogatva, a Small Foot olyan letisztult játékokat kínál gyermeked számára, amelyeket pedagógiai elveket figyelembe véve készítettek, így a játéknak, mint tevékenységnek a szórakozás mellett ugyanúgy a tanulás is a része.

Kedvenc anyagunk a fa

Természetes, megújuló, meleg és tökéletesen formázható – nincs jobb anyag, amelyet a gyerekek kezébe adnánk, nem lehet ennél jobbat kitalálni. Továbbá a fa a kreatív erő szimbóluma és az emberiség hajnalától kezdve jelen van az életünkben.

Adatok
Cikkszám
orvos-taska-fajatek-sf-11183
Nézd meg ezeket is!