Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
9 496 Ft

Orvos táska, fajáték eszközökkel

Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
Orvos táska, fajáték eszközökkel
A következőket találod a Small Foot Orvos táska, fajáték eszközökkel dobozában
A következőket találod a Small Foot Orvos táska, fajáték eszközökkel dobozában: 1 db orvos táska, 1 db jegyzettömb, 1 db fecskendő, 1 db sztetoszkóp, 1 db lázmérő, 1 db gyógyszeres doboz, 1 db spatula, 1 db reflex kalapács, 1 db krém

Mindent megtalálhat itt a kis doktorbácsi vagy doktornéni egy orvosi vizsgálathoz. Ez a kis orvosi bőrönd nagyon kompakt és ez a sokminden mind belefér: 
1 db orvos táska
1 db jegyzettömb
1 db fecskendő
1 db sztetoszkóp
1 db lázmérő
1 db gyógyszeres doboz
1 db spatula
1 db reflex kalapács
1 db krém

Szállítás raktárról
2021.09.28
Gyártó
Small Foot
Méret
19 x 8 x 14 cm
Életkor
3 éves kortól
Raktáron
9 496 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 3 éves kortól

Mindent megtalálhat itt a kis doktorbácsi vagy doktornéni egy orvosi vizsgálathoz. Ez a kis orvosi bőrönd nagyon kompakt és ez a sokminden mind belefér: tablettás doboz, fecskendő, olló, sztetoszkóp, gyógyszerek, 2 fajta lázmérő, krém, vérnyomásmérő, kalapács.

Mit kell tudnod a Legler-Small Foot fajátékokról?

A következő alapelvek határozzák meg a Legler-Small Foot játékok gyártását és forgalmazását

Inkább a teljes gondtalanság, mint csak a biztonság

A biztonságos játékok készítése a kötelességünk, de a gondtalan szülők a célunk. Tanúsítványaik meghaladják a kötelező jogi előírásokat, ennélfogva biztosak abban, hogy a játék örömét nem árnyékolja be a bizonytalanság érzése.

Felelősségvállalás környezetünk iránt

Garantáljuk a jó ökológiai egyensúlyt az általuk gyártott játékok tartósságával, valamint azzal, hogy csak fenntartható és megújuló erdőgazdaságból származó fával dolgoznunk. Így biztosítjuk, hogy a természet szépsége megmaradjon a gyermekeink számára.

Játék és játékos tanulás

A gyerekek akkor tanulják meg a legfontosabb dolgokat a jövőbeni életükre vonatkozóan, amikor játszanak. Ezt támogatva, a Small Foot olyan letisztult játékokat kínál gyermeked számára, amelyeket pedagógiai elveket figyelembe véve készítettek, így a játéknak, mint tevékenységnek a szórakozás mellett ugyanúgy a tanulás is a része.

Kedvenc anyagunk a fa

Természetes, megújuló, meleg és tökéletesen formázható – nincs jobb anyag, amelyet a gyerekek kezébe adnánk, nem lehet ennél jobbat kitalálni. Továbbá a fa a kreatív erő szimbóluma és az emberiség hajnalától kezdve jelen van az életünkben.

Nézd meg ezeket is!