2022. január 19-24. között nem érkezik Djeco szállítmány, eztért a Beszállítói raktáron lévő Djeco termékeket leghamarabb január 25-én tudjuk kiküldeni.
Mentőautó kirakó
Mentőautó kirakó
9 995 Ft

Mentőautó kirakó

Mentőautó kirakó
Mentőautó kirakó

A kicsik szeretik a speciális járműveket, különösen azokat, amelyek ninózva haladnak az utakon.

A Tarnawa kézzel festett famentőautója, biztos tetszeni fog a csemetédnek!

A fajáték-mentőautó forgó kerekekkel teljesen darabjaira szedhető ezzel, lehetőséget teremtve a gyerekeknek, hogy szabadon építhessenek, alkothassanak a színes fakockákból.

A fa elemek átrendezésével és egymásra helyezésével fejleszti a gyerkőcök a vizuális- illetve mozgáskordinációját, formálja a kreativitásukat és javítja a koncentrációjukat, de ami a legfontosabb: örömteli játékot ad számukra.

Esztétikus kialakításával a színes mentőautó fajáték a babaszoba természetes dekorációja is lehet.

Szállítás raktárról
2022.01.25
Gyártó
Tarnawa
Életkor
1 éves kortól
Fejleszti a következőket
kreativitás, szem-kéz koordináció, finommotorika, koncentráció, logikus gondolkodás
Raktáron
9 995 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 1 éves kortól

A kicsik szeretik a speciális járműveket, különösen azokat, amelyek ninózva haladnak az utakon. A Tarnawa kézzel festett famentőautója, biztos tetszeni fog a csemetédnek! A fajáték-mentőautó forgó kerekekkel teljesen darabjaira szedhető ezzel, lehetőséget teremtve a gyerekeknek, hogy szabadon építhessenek, alkothassanak a színes fakockákból. A fa elemek átrendezésével és egymásra helyezésével fejleszti a gyerkőcök a vizuális- illetve mozgáskordinációját, formálja a kreativitásukat és javítja a koncentrációjukat, de ami a legfontosabb: örömteli játékot ad számukra.

Esztétikus kialakításával a színes fajáték-mentőautó a babaszoba természetes dekorációja is lehet.

Jó, ha tudod a Tarnawa fajátékokról:

A Tarnawa játékok nem futószalagon készülnek! Minden darab egyedileg készített és kézzel festett, ezért az egyes darabok között kisebb eltérések lehetnek.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Adatok
Cikkszám
fa-jatek-mento-auto-kirako-trn12217
Nézd meg ezeket is!