Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Lupo/Lobito Kutya farágóka
Kutya farágóka
4 495 Ft

Kutya farágóka

Lupo/Lobito Kutya farágóka
Lupo/Lobito Kutya farágóka
Lupo/Lobito Kutya farágóka

100% mézjuharból készült farágóka a fogzás okozta fájdalmak enyhítésére. Ideális választás azoknak a szülőknek, akiknek fontos, hogy gyermekük természetes, esztétikus játékokat, kiegészítőket használjon már a kezdetektől, megalapozva ezzel a természetes alapanyagok értékelését.

Elefánt fűzős fajátékMéretek:8 × 9.5 × 1 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 0+, csecsemőkortól ajánlott

Gyártó
Lupo/Lobito
Várható szállítási idő-
2022.08.16
Raktáron
4 495 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 0 éves kortól

Rágóka 100% mézjuharfából. Speciálisan formázott alakja és lekerekített formái biztosítják, hogy biztonságosan masszírozza a gyermeke ínyét és csökkentse a fogzás okozta fájdalmat. Természetes fa, lakk és színezék nélkül. A rágóka egy személyes tárgy és higiéniaik okokból kifolyólag nem alkalmas arra, hogy több gyerek is használja. Ügyelj arra, hogy használat után a rágóka mindig teljesen megszáradjon.

FIGYELEM!
Ellenőrizd a terméket, mielőtt odaadnád gyermekednek!

Amint sérülést vagy elhasználódást veszel észre a rágókán, azonnal vedd el a gyermekedtől. Mindig felnőtt felügyelete mellett használjátok. Tartsd tisztán. Az első használat előtt, illetve rendszeres időközönként alaposan töröld át nedves kendővel. Ne használj erős vegyi anyagokat a tisztításhoz. Szárazon add oda gyermekednek. A termék nem tisztítható mosogatógépben, illetve gőzsterilizálóban. Tartsd meg a csomagolást és a tájékoztatót, mert fontos információkat tartalmaz. A gyártási szám a csomagoláson és a tájékoztatón is szerepel.

Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

A csomagolás újrahasznosított papírból készült és komposztálható.

Adatok
Cikkszám
JM-lobito-5575
Nézd meg ezeket is!