Fejlesztő építő torony (natúr, oktaéder alakú)

Fejlesztő építő torony (natúr, oktaéder alakú)
Fejlesztő építő torony (natúr, oktaéder alakú)

Biztos, hogy te is építettél már tornyot fa építőkockákból! Minél magasabbra nőtt a fa torony annál nagyobb az izgalom és a kockázat is, hogy az építmény leborul és darabjaira esik.

A Tarnawa Tornya ugyanezt az élményt adja gyermeked számára. Játék közben a gyerekek nemcsak a torony felépítését tanulják meg, hanem az elemek méret szerinti sorba rendezését is, de lehetőség van saját izgalmas kombinációk kialakítására is.

A Tarnawa Torony támogatja a játék közbeni tanulást, mert fejleszti gyermeked vizuális,- és mozgáskoordinációját, koncentrációját, kreativitását és megtanítja azt is, hogy a tárgyak különböző méretűek.

Ez a fa torony esztétikus kialakításával, szép megmunkálásával és a fa természetes mintázatával akár a gyerekszoba, akár otthonod bármely helyiségének kedves dekorációja is egyben.

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 11 x 11 x 18,5 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 1 éves kortól ajánlott

Gyártó
Tarnawa
Életkor
1 éves kortól
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
6 795 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 1 éves kortól

Toronyépítő készlet 8 natúr fa elemből áll.

A Tarnawa gyártmányú fajátékok a legmagasabb minőségű keményfából készülnek, a fát pedig kizárólag FSC® tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerezi be a gyártó.

A játék elemeit gondosan csiszolják, így tapintásuk kellemes és garantáltan biztonságos gyermeked számára.

 Mi ezért szeretjük:

Elefánt fűzős fajáték Kézzel készült

Elefánt fűzős fajáték Természetbarát termék

Elefánt fűzős fajáték Fából készült

Elefánt fűzős fajáték Nyílt végű játék

 Fejleszti az alábbiakat:

Elefánt fűzős fajáték Szem-kéz koordináció

Elefánt fűzős fajáték Logikus gondolkodás

Elefánt fűzős fajáték Koncentráció és problémamegoldás

Elefánt fűzős fajáték Kreativitás

Jó, ha tudod a Tarnawa fajátékokról:

A Tarnawa játékok nem futószalagon készülnek! Minden darab egyedileg készített és kézzel festett, ezért az egyes darabok között kisebb eltérések lehetnek.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Nézd meg ezeket is!