Fa torony építőjáték natúr színben (kör alakú)

Fa torony építőjáték natúr színben (kör alakú)
Fa torony építőjáték natúr színben (kör alakú)

Biztos, hogy te is építettél már tornyot fa építőkockákból! Minél magasabbra nőtt a fa torony annál nagyobb az izgalom és a kockázat is, hogy az építmény leborul és darabjaira esik.

A Tarnawa Tornya ugyanezt az élményt adja gyermeked számára. Játék közben a gyerekek nemcsak a torony felépítését tanulják meg, hanem az elemek méret szerinti sorba rendezését is, de lehetőség van saját izgalmas kombinációk kialakítására is.

A Tarnawa Torony támogatja a játék közbeni tanulást, mert fejleszti gyermeked vizuális,- és mozgáskoordinációját, koncentrációját, kreativitását és megtanítja azt is, hogy a tárgyak különböző méretűek.

Ez a fa torony esztétikus kialakításával, szép megmunkálásával és a fa természetes mintázatával akár a gyerekszoba, akár otthonod bármely helyiségének kedves dekorációja is egyben.

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 11 x 11 x 18,5 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 1 éves kortól ajánlott

Gyártó
Tarnawa
Életkor
1 éves kortól
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
4 995 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 1 éves kortól

Toronyépítő készlet 8 natúr fa elemből áll.

A Tarnawa gyártmányú fajátékok a legmagasabb minőségű keményfából készülnek, a fát pedig kizárólag FSC® tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerezi be a gyártó.

A játék elemeit gondosan csiszolják, így tapintásuk kellemes és garantáltan biztonságos gyermeked számára.

 Mi ezért szeretjük:

Elefánt fűzős fajáték Kézzel készült

Elefánt fűzős fajáték Természetbarát termék

Elefánt fűzős fajáték Fából készült

Elefánt fűzős fajáték Nyílt végű játék

 Fejleszti az alábbiakat:

Elefánt fűzős fajáték Szem-kéz koordináció

Elefánt fűzős fajáték Logikus gondolkodás

Elefánt fűzős fajáték Koncentráció és problémamegoldás

Elefánt fűzős fajáték Kreativitás

Jó, ha tudod a Tarnawa fajátékokról:

A Tarnawa játékok nem futószalagon készülnek! Minden darab egyedileg készített és kézzel festett, ezért az egyes darabok között kisebb eltérések lehetnek.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Nézd meg ezeket is!