2022. január 19-24. között nem érkezik Djeco szállítmány, eztért a Beszállítói raktáron lévő Djeco termékeket leghamarabb január 25-én tudjuk kiküldeni.
Dominó szortírozó
Dominó szortírozó
10 955 Ft

Dominó szortírozó

Dominó szortírozó
Dominó szortírozó
Dominó szortírozó pótkocsis teherautóval
Dominó szortírozó pótkocsis teherautóval

Ez a színes fakirakó játék nagyon jól fejleszti a manuális készségeket. A színes fakockákat, melyeken 1-4-ig különböző számú lyuk található, a megfelelő pálcára kell ráhúzni.

A kreativitás és képzelet szab csak határt a játék kombinációinak, hiszen a színes fablokkok bármelyik pálcára ráhúzhatók, így gyermeked a legkülönfélébb csoda építményeket hozhatja létre, a család nagy örömére!

Ezenkívűl tökéletes módszer a színek elsajátítására és a számolás gyakorlására is.

Minden egyes darab felülete kellemes, finom tapintású és igényesen megmunkált, így a lekisebbek is nyugodtan játszhatnak vele.

Ez a kirakó kompatibilis a LUPO pótkocsis teherautóval is, amelynek így egyből rakománya is lesz a sok színes fakocka. Nézd meg milyen, ha összerakod őket!Pótkocsis teherautó domino szortirozó rakománnyal

   

  Elefánt fűzős fajátékMéretek: 35 × 10 × 9,5 cm

  Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 12 hónapos kortól ajánlott

  Szállítás raktárról
  2022.01.25
  Gyártó
  Lupo/Lobito
  Életkor
  1 éves kortól
  Raktáron
  10 955 Ft
  Válassz hozzá kiegészítőket!
  Részletek

  Hány éves kortól ajánljuk?

  Elefánt fűzős fajáték 1 éves kortól

  A készlet 8 db varázslatos színű, különböző méretű blokkból és egy natúr fa tálcából áll, amelyre a formák illeszthetők.

  Ahogy a többi LUPO fajátékra, így a Dominó szortírozóra is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.

  A fajátékok minden elemét kézzel csiszolják, különösen ügyelve arra, hogy a fa felülete selymes és tökéletesen szálkamentes legyen.

   Mi ezért szeretjük:

  Elefánt fűzős fajáték Kézzel készült

  Elefánt fűzős fajáték Nyílt végű játék

  Elefánt fűzős fajáték Fából készült

  Elefánt fűzős fajáték Letisztult dizájn

   Fejleszti az alábbiakat:

  Elefánt fűzős fajáték Finom motorika

  Elefánt fűzős fajáték Kreativitás

  Elefánt fűzős fajáték Szem-kéz koordináció

  Elefánt fűzős fajáték Koncentráció, problémamegoldás

  Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

  A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

  A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

  Adatok
  Cikkszám
  fajatek-domino-szortirozo-lupo6253
  Nézd meg ezeket is!