Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Esernyő, erdő

A Djeco új esernyő kollekciójának minden tagja masszív, színes és tökéletesen illik a pici kezekbe.
Ki mondta, hogy az esős időnek szomorúnak vagy lehangólónak kell lennie? Dehogy! Dobjátok fel egy vidám, élénk színű esernyővel, mint ez a erdő motívumokkal díszített darab a Djeco-tól.
3 éves kortól ajánlott kiegészítő.

Szállítás raktárról
2022.08.15
Szállítás beszállítói raktárról
max. 3-4 nap
Gyártó
Djeco
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
3 720 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk a Djeco Esernyő, erdő kiegészítőt?

 3 éves kortól

A Djeco új esernyő kollekciójának minden tagja masszív, színes és tökéletesen illik a pici kezekbe.
Ki mondta, hogy az esős időnek szomorúnak vagy lehangólónak kell lennie? Dehogy! Dobjátok fel egy vidám, élénk színű esernyővel, mint ez az erdő motívumokkal díszített darab a Djeco-tól.
3 éves kortól ajánlott kiegészítő.

 Mit kell tudnod a Djeco-ról?

A JátékManufaktúra kínálatában több, mint 400 Djeco terméket találtok, többek közt: kirakókat, játékokat, kreatív eszközöket, társasjátékokat, kártyajátékokat, valamint gyerekszoba dekorokat, böngésző puzzle-ket, formadobozos puzzle-ket és esztétikus kiegészítőket gyerkőcök számára.

A Djeco egy Párizsban működő játékgyártó, amely rendkívül ötletes és kreatív, magasminőségű játékok készítésére specializálódott. Az egyetlen olyan brand a világon, amely sikeresen alkot hagyományos játékokat meglepően friss dizájnnal.

A termékek nagyon szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül: akár egy év is eltelhet, amíg egy játék a tervezőasztaltól a gyerekszobák polcaira kerül.

Tehetséges francia illusztrátorokkal dolgoznak, akik szórakoztató, érdekes, varázslatos játékokat terveznek, amelyek fejlesztik gyermeked kreativitását, elrepítve Őt egy olyan világba, amelyet felfedezhet!

A Djeco játékok annyira különlegesek és megkapók, hogy a Ti sem fogjátok bánni, ha ellepik az otthonotokat!

Adatok
Cikkszám
JM-djeco-DD04706
Nézd meg ezeket is!