2022. január 19-24. között nem érkezik Djeco szállítmány, eztért a Beszállítói raktáron lévő Djeco termékeket leghamarabb január 25-én tudjuk kiküldeni.
CikkCakk kígyó
CikkCakk kígyó
8 755 Ft

CikkCakk kígyó

CikkCakk kígyó
CikkCakk kígyó
CikkCakk kígyó

A színes CikkCakk Kígyó egy olyan fakirakó játék, amely a manuális készségeket és a térérzetet egyaránt fejleszti. A kígyó fejét és a testét különálló fablokkok alkotják. A 8 db különböző színű és méretű fa alkotóelem elhelyezése a natúr alapon bizony nem is olyan könnyű, mint amilyennek elsőre látszik.

A blokkok növekvő sorrendben is elhelyezhetők, de a szárnyaló fantázia bármilyen térbeli kompozíció megteremtésére és lehetőséget nyújt. Igazán kreatív játék az egész családnak!

Elefánt fűzős fajátékMéretek: 26 x 9 x 10 cm

Elefánt fűzős fajátékÉletkor ajánlás: 2 éves kortól ajánlott

Szállítás raktárról
2022.01.26
Gyártó
Lupo/Lobito
Életkor
2 éves kortól
Raktáron
8 755 Ft
Válassz hozzá kiegészítőket!
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

Elefánt fűzős fajáték 2 éves kortól

A készlet 8 db varázslatos színű, különböző méretű blokkból és egy natúr fa tálcából áll, amelyre a formák illeszthetők.

Ahogy a többi LUPO fajátékra, így a CikkCakk Kígyóra is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.

A fajátékok minden elemét kézzel csiszolják, különösen ügyelve arra, hogy a fa felülete selymes és tökéletesen szálkamentes legyen.

 Mi ezért szeretjük:

Elefánt fűzős fajáték Kézzel készült

Elefánt fűzős fajáték Nyílt végű játék

Elefánt fűzős fajáték Fából készült

Elefánt fűzős fajáték Letisztult dizájn

 Fejleszti az alábbiakat:

Elefánt fűzős fajáték Finom motorika

Elefánt fűzős fajáték Kreativitás

Elefánt fűzős fajáték Szem-kéz koordináció

Elefánt fűzős fajáték Koncentráció, problémamegoldás

Jó, ha tudod a LUPO fajátékokról:

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek.

A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Adatok
Cikkszám
fajatek-cikkcakk-kigyo-lupo7521
Nézd meg ezeket is!