Formaillesztő doboz
Formaillesztő doboz
15 290 Ft

Formaillesztő doboz

s
A következőket találod a PlanToys Formaillesztő doboz dobozában: 3 db színes forma, 1 db fadoboz

Mivel ez a fajáték magában hordozza a forma- és színfelismerést, illetve a számolást, ezért könnyen összekalcsolható más oktató- és fejlesztő játékokkal akár otthon, akár az oviban.

Bátorítja a kicsiket, hogy észrevegyék a különböző formák eltérő tulajdonságait, megtanulják a színeket, illetve fejleszti a finommotorikus készségeket, miközben belehelyezik a formákat a megfelelő helyre.
Vedd észre s különbségeket és a színeket, miközben felismered, hogy melyik alakzat melyik helyre való!

Játék közben fejlődnek gyermeked kognitív képességei, használja a problémamegoldó készségeit és felismeri az ok-okozati összefüggéseket. A formaillesztők a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is hatékonyan fejlesztik.

Szállítás raktárról
2021.09.28
Gyártó
PlanToys
Méret
15.3 x 15.3 x 10.4 cm
Életkor
1 éves kortól
Fejleszti a következőket
Koncentráció, finommotorika, nagy motorika, szem-kéz koordináció
Raktáron
15 290 Ft
Részletek
Oktatójáték: Mivel ez a fajáték magában hordozza a forma- és színfelismerést, illetve a számolást, ezért könnyen összekalcsolható más oktató- és fejlesztő játékokkal akár otthon, akár az oviban. Bátorítja a kicsiket, hogy észrevegyék a különböző formák eltérő tulajdonságait, megtanulják a színeket, illetve fejleszti a finommotorikus készségeket, miközben belehelyezik a formákat a megfelelő helyre.
Támogatja a fejlődést: Vedd észre s különbségeket és a színeket, miközben felismered, hogy melyik alakzat melyik helyre való! Játék közben fejlődnek gyermeked kognitív képességei, használja a problémamegoldó készségeit és felismeri az ok-okozati összefüggéseket. A formaillesztők a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is hatékonyan fejlesztik.
Nézd meg ezeket is!