2022. január 19-24. között nem érkezik Djeco szállítmány, eztért a Beszállítói raktáron lévő Djeco termékeket leghamarabb január 25-én tudjuk kiküldeni.

Fogorvos szett – szerepjáték

Fogorvos szett – szerepjáték
Fogorvos szett tükröt, fogkefét, fecskendőt, fogót, fúrót és álkapcsot tartalmaz, a fogak kihúzhatók
Fogorvos szett – szerepjáték
Vizsgáld meg a tükörrel a fogakat!
Húzd ki a fogóval a lyukas fogat!
Minden eszköznek van hely ebben a táskában.
Fogorvos szett – szerepjáték
s
A következőket találod a PlanToys Fogorvos szett – szerepjáték dobozában: kis textil táska, fogkefe, fecskendő, tükör, fúró, fogó, íny, fogak (lyukas és egészséges)

Legyél igazi fogorvos a PlanToys fogorvos készletével!

Ez a fajáték fogorvos eszközöket tartalmazó készlet megtanítja gyermekednek, hogy milyen fontos a mindennapos fogápolás és szájhigiénia. A Fogorvos szett tartalmazza a következőket: kis textil táskát, amelyben minden fajáték fogorvosi eszköznek megvan a helye, fogkefét, fecskendőt, vizsgáló tükröt, fogorvosi fúrót, fogót, ínyt és fogakat (lyukasakat és egészségeseket egyaránt). Szerinted lesz még hiszti a fogmosáskor?

Méret: 22,5 x 14,0 x 4,0 cm

3 éves kortól ajánlott játék.

Szállítás raktárról
2022.01.26
Gyártó
PlanToys
Méret
22,5 x 14,0 x 4,0 cm
Életkor
3 éves kortól
Fejleszti a következőket
képzelőerő, koordináció, finommotoros képességek, szociális-, nyelvi- és kommunikációs készségek
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
13 690 Ft
Részletek

Hány éves kortól ajánljuk?

 3 éves kortól

Legyél igazi fogorvos a PlanToys fogorvos készletével! Ez a fajáték fogorvos eszközöket tartalmazó készlet megtanítja gyermekednek, hogy milyen fontos a mindennapos fogápolás és szájhigiénia. A Fogorvos szett tartalmazza a következőket: kis textil táskát, amelyben minden fajáték fogorvosi eszköznek megvan a helye, fogkefét, fecskendőt, vizsgáló tükröt, fogorvosi fúrót, fogót, ínyt és fogakat (lyukasakat és egészségeseket egyaránt). Szerinted lesz még hiszti a fogmosáskor?

 Mit kell tudnod a PlanToys-ról?

PlanToys által gyártott fajátékok egy környezetbarát anyagból, a PlanWoodból készülnek, amelyet 99%-ban faforgács, fűrészpor, 1%-ban formaldehid-mentes ragasztó alkot. A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így egy a víznek, homoknak is ellenálló erős anyag lesz belőle. A faforgácsot olyan gumifákból nyerik, amelyek már nem termelnek latexet, ezért a gumiültetvényen kivágják őket és a helyükre újakat telepítenek, nem is keveset: évente 30.000 darabot!

Ennek köszönhetően a PlanToys minimálisra csökkentette a hulladéktermelést a gyártás során.

Innovatív fajátékaik hatékonyan fejlesztik gyermekedet életének első 5 évében, amikor Ő a legfogékonyabb a tanulásra.

A PlanToys gyárában már 1981-től folyamatosan ügyelnek az erőforrások hatékony felhasználására, hogy csak minimális mennyiségű hulladékot termeljenek. Erős küldetéstudat határozza meg a működésüket: céljuk a fenntartható világ megteremtése. Ezért a teljes gyártósort úgy tervezték meg, hogy minimalizálják a gyártás környezeti hatásait.

Emellett valamennyi PlanToys játék gyönyörű, igényes kialakítású és prémium minőségű. A kínálatukban található fajátékok egyedülálló és friss dizájnnal rendelkeznek, amelyek minden otthonban szépen mutatnak, gyerekek és felnőttek is szívesen játszanak velük!

Adatok
Cikkszám
plan-toys-3493-fogorvos-szett-szerepjatek
Nézd meg ezeket is!