Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Lupo

Lupo fajátékok

A LUPO Játék Manufaktúra játékai egyediek és ezáltal egyedivé teszik a gyermekkort is. Pont olyanok, mint azok a fajátékok, amelyekkel a szüleink és a nagyszüleink játszottak. Fejlesztik a képzelőerőt és ajtót nyitnak a fantázia varázslatos világára.

A LUPO Játék Manufaktúra játékai biztonságosak, mert minden egyes fajáték kemény bükkfából, kézzel készül,  és minden játék visszaadja a fa természetes színét, erezetét és foltjait. Kizárólag természetes, környezetbarát összetevőket használnak a játékok felületkezelésére, festésére és lakkozására és ügyelnek arra is, hogy a fajátékok felülete selymesen sima legyen.

A LUPO Játék Manufaktúra játékai ösztönzik a kreatív gondolkodást, mert a fajátékok nem kész megoldásokat adnak gyermeked kezébe mint a zenélő, vagy önjáró játékok. Ellenben arra ösztönzik gyermekedet,  hogy új dolgokat fedezzen fel és mindig aktív részvevője legyen a játéknak, a szórakozásnak. A fajátékok letisztult designja és élénk színei egyből a szívünkbe zárják magukat!

A LUPO Játék Manufaktúra minden egyes terméke 100%-ban Lengyelországban készül egy kedves kisvárosban Krakkó mellett. Itt működik évtizedek óta a családi vállalkozás üzeme amióta a nagypapa  saját gyermekei számára elkészítette az első fajátékot, az akkor még bútorokat gyártó műhelyében. Így a LUPO-nál a fajáték-gyártás családi tradíció.

NÉZD MEG A LUPO MANUFAKTÚRA KÍNÁLATÁT!