Panda charm, karkötővel
Panda charm, karkötővel
1 850 Ft

Panda charm, karkötővel

Panda charm, karkötővel
Panda charm, karkötővel

Gyönyörű és különleges karkötő, amely egy panda motívumos medaliont tartalmaz.

Állítható, 18 cm-es aranyozott lánccal, csattal és szép levél charmmal.

Szállítás raktárról
2021.11.30
Szállítás beszállítói raktárról
max. 3-4 nap
Gyártó
Djeco
Beszállítói raktáron!
1 850 Ft
Részletek

Gyönyörű és különleges karkötő, amely egy panda motívumos medaliont tartalmaz. Állítható, 18 cm-es aranyozott lánccal, csattal és szép levél charmmal.

 Mit kell tudnod a Djeco-ról?

A JátékManufaktúra kínálatában több, mint 400 Djeco terméket találtok, többek közt: kirakókat, játékokat, kreatív eszközöket, társasjátékokat, kártyajátékokat, valamint gyerekszoba dekorokat, böngésző puzzle-ket, formadobozos puzzle-ket és esztétikus kiegészítőket gyerkőcök számára.

A Djeco egy Párizsban működő játékgyártó, amely rendkívül ötletes és kreatív, magasminőségű játékok készítésére specializálódott. Az egyetlen olyan brand a világon, amely sikeresen alkot hagyományos játékokat meglepően friss dizájnnal.

A termékek nagyon szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül: akár egy év is eltelhet, amíg egy játék a tervezőasztaltól a gyerekszobák polcaira kerül.

Tehetséges francia illusztrátorokkal dolgoznak, akik szórakoztató, érdekes, varázslatos játékokat terveznek, amelyek fejlesztik gyermeked kreativitását, elrepítve Őt egy olyan világba, amelyet felfedezhet!

A Djeco játékok annyira különlegesek és megkapók, hogy a Ti sem fogjátok bánni, ha ellepik az otthonotokat!