Kiszállítás már 999 Ft-tól! Ajándék már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Esőztető csörgő

Az esőztető csörgő azért kapta ezt a nevet, mert ahogy a kis gyöngyök lepotyognak a csörgő belsejében olyan hangot hallunk, mintha az eső kopogna az ablakon. A színes csörgő gyöngyök és a kedves macifej nagyon bájossá teszik ezt a picibabáknak készült játékot, kisbabát szívesen játszik majd vele és hosszan leköti figyelmét a zörgés és a gyöngyök mozgása.
Babalátogatáshoz is nagyon jó választás!
Méret: 4,7 x 9,7 cm
4-12 hónapos gyerekek számára ajánlott játék.

Szállítás raktárról
2022.07.05
Szállítás beszállítói raktárról
max. 3-4 nap
Gyártó
Djeco
Méret
4,7 x 9,7 cm
Életkor
6-12 hónapos kor
Most nincs, de hamarosan beszerezzük!
3 860 Ft
Részletek

Mikortól ajánljuk a Djeco Esőztető csörgőt?

 4 hónapos kortól

Az esőztető csörgő azért kapta ezt a nevet, mert ahogy a kis gyöngyök lepotyognak a csörgő beljesében olyan hangot hallunk, mintha az eső kopogna az ablakon. A színes csörgő gyöngyök és a kedves macifej nagyon bájossá teszik ezt a picibabáknak készült játékot, kisbabát szívesen játszik majd vele és hosszan leköti figyelmét a zörgés és a gyöngyök mozgása.
Babalátogatáshoz is nagyon jó választás!
Méret: 4,7 x 9,7 cm
4-12 hónapos gyerekek számára ajánlott játék.

 Mit kell tudnod a Djeco-ról?

A JátékManufaktúra kínálatában több, mint 400 Djeco terméket találtok, többek közt: kirakókat, játékokat, kreatív eszközöket, társasjátékokat, kártyajátékokat, valamint gyerekszoba dekorokat, böngésző puzzle-ket, formadobozos puzzle-ket és esztétikus kiegészítőket gyerkőcök számára.

A Djeco egy Párizsban működő játékgyártó, amely rendkívül ötletes és kreatív, magasminőségű játékok készítésére specializálódott. Az egyetlen olyan brand a világon, amely sikeresen alkot hagyományos játékokat meglepően friss dizájnnal.

A termékek nagyon szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül: akár egy év is eltelhet, amíg egy játék a tervezőasztaltól a gyerekszobák polcaira kerül.

Tehetséges francia illusztrátorokkal dolgoznak, akik szórakoztató, érdekes, varázslatos játékokat terveznek, amelyek fejlesztik gyermeked kreativitását, elrepítve Őt egy olyan világba, amelyet felfedezhet!

A Djeco játékok annyira különlegesek és megkapók, hogy a Ti sem fogjátok bánni, ha ellepik az otthonotokat!

Adatok
Cikkszám
JM-djeco-6465
Nézd meg ezeket is!